آیا میتونم ازش بعنوان کلاهبرداری شکایت کنم و پولمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۶ #81162630

با سلام ، بنده از کسی مقابل طلبی که داشتم ازش چک گرفتم ، با توجه به اینکه شخص با قانون جدید چک در وجه حامل چک رو برای من نوشته و الان نمیخواد پول من رو بده و میگه اون چک ارزشی نداره و قابل وصول نیست ممنون میشم راهنمایی کنین با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در صورتی که منشا طلب شما مشخص باشد میتوانید به اتهام کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید که همچین چکی را به شما تحویل داده اند ولی حصول نتیجه به عوامل مختلف بستگی دارد.
راه دوم :
یک اظهارنامه نامه برای ایشان ارسال نمایید و درخواست تعویض چک کنید.
در صورتی که همکاری نکردند، دادخواست مطالبه وجه ساده نمایید و چک را مستند طلبکاری قرار دهید. آگاه باشید که اگر دادخواست شما مطالبه چک باشد رد می‌شود. (مطالبه وجه، خواسته صحیح شماست)

سلام
امکان مطالبه وجه چک وجوددارد.

سلام
خیر ادعای ایشان درست نیست و چک قابل مطالبه است.

درود
شما فقط میتوانید مبلغ چک و تاخیر تادیه رو مطالبه نمایید

سلام
کلاهبرداری نیست.
اگر بانک چک را برگشت نزد، دادخواست الزام صادرکننده به تعویض چک ارائه دهید. از بانک گواهی بگیرید که این چک ها قابل برگشت زدن نیستند و باید تعویض شوند و این گواهی را پیوست دادخواست الزام بکنید و پس از الزام، دادخواست مطالبه وجه چک ارائه دهید. موفق باشید.

با سلام ، می توانید برای مطالبه چک اقدام نمایید .

برای مطالبه وجه دادخواست بدهید.