نحوه و میزان ارث چه میزان است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۱ #81158456

سلام. زنی که فقط دارای دو برادر بوده بطوریکه برادر اول دارای دو پسر زنده و برادر دوم یک پسر زنده دارد و هر دو برادر قبل فوت خانم، فوت کرده اند نسبت ورثه هر کدام از سه پسر(دو تا از برادر اول و یکی از برادر دوم) به چه میزان است.

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی دارد از طبقه اول کسی باشد یا خیر

سلام.در صورتی که طبقه اول نباشند برادران ابوینی به صورت مساوی ارث میبرند...

باسلام و درود در صورتی که ورثه ای از طبقه اول وجود نداشته باشد به برادران ابوینی به طور مساوی ارث می رسد و اگر آن ها فوت کرده باشند به فرزندان آنها ارث خواهد رسید.

اگر ورثه ای از طبقه اول وجود نداشته باشد ماترک بالسویه میان برادرزادگان تقسیم میشود .

وقت بخیر توجه داشته باشید در صورتی که طبقه اول نباشند برادران ابوینی به صورت مساوی ارث میبرند در صورت فوت کردن آنها ارث به فرزندانشان می‌رسد

با عرض سلام ،در صورتی که طبقه اول نباشند برادران ابوینی به صورت مساوی ارث میبرند که درصورتی فوت کردن آنها ارث به فرزندانشان می‌رسد

با سلام، در نبود احد وراث از طبقه اول (پدر، مادر و اولاد) و فوت دو برادر این خانم قبل از خود ایشان، هر یک از برادر زاده ها به قائم مقامی پدرانشان، سهم او را خواهند برد
یعنی نصف ماترک بین دو پسر یک برادر به تساوی و نصف دیگر به پسر برادر دبگر می رسد