آیا با سند صلح عمری بدون حضور مالک میشود ملک را فروخت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۳ #81143261

با عرض سلام
من یک سند صلح عمری از پدربزگم دارم و یکی از بندهای آن این است که با هر زمان مالک بخواهد میتواند سند صلح را فسخ کند آیا با توجه به این مورد بنده می توانم بدون حضور پدربزرگم ملک را بفروشم یا حضور ایشان الزامی است؟

مشاوره حقوقی صلح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر همکاران کاملا صحیح است مالکیت منافع تا زمان فوت ایشان برای خویش مستقر است و بعد از فوت ایشان مالکیت شما مستقر میشود

با درود
تا زمان حیات مصالح امکان پذیر نیست.

نخیر
حقوق منافع را پدر بزرگ تان تا آخرعمری در اختیار خودردارند

سلام و درود
در صلح عمری مالکیت پس از فوت استقرار می‌یابد
لذا در زمان حیات اقدامی از ناحیه شما متصور نیست
موفق و موید باشید

با سلام
تا زمان حیات پدر بزرگ گرامیتون این سند قابلیت اجرای ندارد و طبق قانون پدر بزرگ اجازه فسخ و ابطال انرا دارند

از آنجا که در صلح عمری استقرار مالکیت شما موکول به فوت پدربزرگ است لذا فروش در زمان حیات ایشان وجاهت قانونی ندارد .

با سلام
با توجه به ماهیت صلح عمری تا زمان فوت مصالح حق هرگونه انتفاع توسط مصالح محفوظ است وشرط فسخ مندرج در سند صلح صحیح وقانونی است ودر صورت هرگونه نقل وانتقال مصالح میتواند از حق فسخ خود وبرهم زدن عقد صلح استفاده نماید