فیشینگ حساب بانکی و استرداد مبالغ به حسابشان چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۵۴ #81117078

سلام.
من در تلگرام خرید و فروش ارز دیجیتال(بیت کوین ، پرفکت مانی ، ووچر پرفکت مانی و...) رو انجام میدادم، چند روز پیش فردی به اومد پی ویم و از من خواست که براش خرید ووچر پرفک مانی رو انجام بدم، ازشون خواستم که یه عکس سلفی از خودشون +کارت ملی +کارت بانکی که میخوان پول رو واسم کارت به کارت کنن، + متنی که دلیل انجام کارت به کارت مبلغ رو گویا باشه، واسم بفرستن، که گفتن مشکلی نیست، و واسم فرستادن...
اول با مبالغ کم در حد ۳۰۰ هزار تمن شروع شد، به این صورت که همین که مبلغ ۳۰۰ هزارتمن به حساب بنده بلافاصله ووچر رو براشون یا از سایت خرید میزدم، یا اینکه از موجودی بالانس خودم براشون چنج میکردم، که بعد ها کار به ۶-۹ میلیون کشید و در مجموع تقریبا ۵۰ میلیون ارز واسشون خریدم، بعد از ۳-۴ روز اون فردی که عکس کارت ملیشون و کارت بانکیشون واسه من فرستاده شد، با من تماس گرفتن و گفتن که مقداری پول از کارت های دیگه ای به حسابشون کارت به کارت شده، و از حسابشون به حساب بنده کارت به کارت شده، و گفتن که هرچه زودتر حسابم رو مسدود کنم که پول رو برداشت نکنم و پول رو به حساب صاحب های اصلی برگردونیم، ولی پولی در کار نبود...
سریعا رفتم آگاهی که گزارش بدم ولی آگاهی شهرمون بعد تایپ کردن یه متنی : گفتن که عجله داریم ، مورد سرقت مصلحانه داریم داخل شهر برو چند ساعت دیگه برگرد، رفتم بانک جریان رو واسشون توضیح دادم و از کارمند های بانک خواستم که کل موجودیم رو برداشت کنن و حسابم رو مسدود کنن و پرسیدم که این کار من به منزله ی همکاری با اون کار فیشینگ نیست!
( از بانک پرینت حسابم رو گرفتم، که فقط یک دهم پول های انتقال از اون کارت بانکی به اسم اون فردی بود که بنده عکس کارت ملی و کارت بانکیشون رو داشتم) گفتن اول برو پیش یه وکیل ، رفتم پیش وکیل که اصلا بحث کارم عوض شد و بحث قضایی پیش اومد، زنگ زدم به پلیس فتا که من الان باید چیکار کنم، گفتن برو دادسرای شهرتون و این مورد رو گزارش بده، رفتم دادگستری : ولی کارکنان دادگستری گفتن که نمیخواد ، برو خونه بشین، و منتظر باش تا ازت شکایت بشه.
الآن حساب بنده مسدوده.
سوالات بنده :
آیا مسئول این فیشینگ من هستم؟
آیا باید من این مبالغ رو به حسابشون برگردونم؟
آیا برای آزاد کردن حسابم باید در تمامی دادگاه های شهر هایی که ازم شکایت میشه حاضر بشم؟
آیا هیچ راهی برای پیدا کردن فردی که این فیشینگ رو انجام داده هست؟
خواهشا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
فقط به پلیس فتا مراجعه نمایید و وجه را به آنجا تحویل نمایید و گزارش مکتوب نمایید .