آیا حکم زندان دارند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۳ #81101573

استاد من چند ماه پیش فوت کرد، قبل فوت به دلیل بیماری رمز ایمیل خود را در اختیار دانشجویانش گذاشت. من مقاله ای با آن ها داشتم و آن را چندین بار به مجلات مختلف فرستاده بودیم. آن ها اسم من را خط زدند و اسم دوستشان را به جای من نوشتند.به علاوه آن ها مقاله ای که اصلا به استاد من مربوط نبود را با ایمیل استاد من چاپ کردند. آن مقاله مربوط به پایان نامه یکی از دانشجویان در مقطع قبلی بود. اسم دو استاد راهنما در آن پایان نامه را حذف کردند اسم دوستانشان را اضافه
کردند و با ایمیل استاد من بعد از فوتش آن را چاپ کردند. حکم قانون در برابر چنین افرادی چیست؟ و چگونه مجازات میشوند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بله موضوع قابل شکایت است.

بله موضوع قابل شکایت است اما مجازات قابل پیش‌بینی نیست.

درود
در صورت اثبات جرم انگاری انجام شده است.

مطابق ماده ۲۳ قانون حمایت حقوق مؤلفان بیان می داردکه هر کس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عالما عامدا به نام شخص دیگری غیر از خود پدید آورنده، نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. هم چنین چاپ و نشر ترجمه دیگری به نام خود نیز در ماده ۲۴ همان قانون جرم انگاری شده است که بر اساس آن هر کس بدون اجازه ترجمه دیگری را به نام خود یا دیگری چاپ و پخش و نشر کند به حبس تادیبی از سه ماه تا یکسال محکوم می شود.

با سلام
طبق توضیحات شما پس باید شما مدارکی از قبیل اینکه در چه تاریخی برای استاد خویش مقالتان را ارسال ومطمئنا ایشان نیز به شما جواب داده و...را داشته تا مالکیت آن مقاله را برای خود را اثبات نمایید.
اگر این امر ثابت شود برایشان مجازات حبس می باشد.

درود
شما درمورد امهاو سواستفاده ایمیل خود می توانید از مرتکبین شاکی شوید ولی در مورد استاد سمتی برای شما محرض نیست

بااحترام
جرم استفاده از مالکیت فکری و معنوی انجام شده است حداقل ۶ ماه زندان محکوم میشوند