میتونم مدعی شوم که ایشان هم یکسال صبر کنه که من بتونم پولمو ردیف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #81097184

با سلام بنده یک واحد اپارتمان از یه بنده خدایی درسال ۹۷ برج ۱۲ خریداری نمودم بصورت قولنامه ای در بنگاه و مبلغ ۶۰ میلیون تومان مانده آن را هنگام سند زدن در دفترخانه گذاشتم و طبق مفاد قولنامه قرار بر این شد که در تاریخ ۹۸/۴/۳۱ خریدار و فروشنده در دفتر خانه ای که ادرس و شماره آن در قولنامه قید شده بود حضور یابند و فروشنده سند خانه قید شده را به بنده دهد جهت خرید اوراق مسکن که بتوانم ۶۰ میلیون تومان ایشان را پرداخت کنم و بنده در تاریخ ۹۸/۴/۳۱ به دفترخانه قید شده درقولنامه مراجعه کردم ولی فروشنده نیامد و زنگ زدم سندش هم اماده نبود و دفترخانه هم گواهی عدم حضور هم نداد و اون ۶۰ میلیون رو نقد بصورت چک بین بانکی میخواست در صورتی که پرداخت ۶۰ میلیون تومان قرار بر خرید اوراق مسکن توسط بنده بوده و الان صاحبخانه بعد از یکسال زنگ زده که سند اماده هست و مبلغ خسارتی که بابت دیر کرد سند در قولنامه قید کردیم را نمیخواد پرداخت کنه و مبلغ اوراق هم نسبت به سال گذشته خیلی گران شده و به نظر شما تکلیف من چی می شود من میتونم مدعی شوم که ایشان هم یکسال صبر کنه که من ام بتونم پولمو ردیف کنم و نرم دنبال اوراق که بیشتر از این ضرر نکنم . و قصد دارم پولمو بصورت یکسال در بانک مسکن سپرده کنم و از مزایای وام مسکن استفاده کنم که هم سودش کمتره و هم نیاز به خرید اوراق نیست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل عدم دریافت گواهی عدم حضور از دفترخانه نمیتوانید ادعایی در خصوص خسارت تاخیر تعهد داشته باشید . در مورد تاخیر یکساله نیز باید با فروشنده توافق نمائید والا ممکن است مراحل اعلام فسخ را انجام دهد .

باسلام

باتوجه به فرمایشات شما اگر در مبایعه نامه شما صراحتا زمان و مکان انتقال سند و زمان پرداخت مانده ثمن و همه شرایط قید گردیده جای ابهامی نبست که میتوان دا خواست الزام به انجام امور محوله مورد نظر را براساس قرارداد از طرف مقابل خواست وحالا که اقدام نکرده اید و ایشان مدعی شده ان شما نمی توانید که بگوئید شما هم یکسال صبر کنید چون در قانون چیزی به عنوان شرایط پایاپای نداریم معاملات پایاپای هست ولی شرایط اینچنینی نیست و شما سریعتر اطرافتان را تهیه نمایید و ایشان هم ملزم به همکاری است که تسهیلات مسکن را گرفته وبه ایشان پرداخت نمایید ومعامله تمام شود.