دلیل اینکه نامه ابلاغیه کارفرما به اداره کار نرسیده چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۴ #81059493

امروز به اداره کار رفتم و با مشکل بزرگی مواجه شدم و متوجه شدم که نامه ابلاغیه رای هیات تشخیص بار اول به کارفرما ارسال شده ولی کارفرما در محل کارگاه نبوده که ان را تحویل بگیرد اما قبلا بنده هم به رای اعتراض کردم و هم کارفرما. قرار شد نامه ابلاغیه به کارفرما دوباره مجددا به کارفرما ابلاغ شود چون نامه ابلاغیه به کارفرما در اداره کار گم شده از قضا امروز هم وقت و زمان رسیدگی به پرونده در هیات حل اختلاف صادر شد ایا با این حساب مسول مربوطه در اداره کار وقت و زمان رسیدگی به پرونده رو ابطال خواهد کرد و به روز دیگری موکول خواهد کرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در قسمت اول ابلاغات درحال حاضر الکترونیکی است و در صورت ابلاغ پستی و عدم حضور گیرنده اخطاریه احضاریه و در محل الصاق میگردد.
در قسمت دوم که بعلت عدم حضور خوانده و بنا بر ادله مثبته خواهان چه بسا بصدور حکم نیز امر ب اقدام میگردد.

در مواردی که پرونده مفقود یا ناقص میشود مسؤلیت متوجه اداره مزبور است در این راستا باید اقدامات مکفی را برای تشکیل بدل پرونده اعمال و وقت دیگری را برای رسیدگی تعیین نمایند.