دادخواست مطالبه اقساط وام زوجه به شورا چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #81059

سلام و وقت بخیر
ابتدا تشکر و سپاس از سایت بسیار خوب و زحمات شما.
منزلی با تسهیلات بانک مسکن خریداری کردیم و زوجه ۱۹ میلیون و من ۲۱ میلیون اقساط داریم. بانک ۲ نفر ضامن از ما خواست که زوجه به علت نداشتن ضامن، پدرم و پدربزرگم را به عنوان ضامن معرفی کردم.
الان دو سال از مدت پرداخت وام گذشته که با زوجه همیشه به علت پرداخت نکردن اقساطش مشکل داشتم و به علت اینکه بانک به پدرم و پدربزرگم زنگ نزند خودم پرداخت کردم.
زوجه مهریه به اجرا گذاشته و من هم از شورا مطالبه اقساط وام کردم.
شورا جهت جلسه دوم رسیدگی شاهد خواست و من دونفر شاهد بردم ولی زوجه شاهد نداشت.
زوجه درخواست تمدید جلسه سوم شورا نمود و جلسه رسیدگی سوم نیز گذاشته شد که دو ماه دیگر می باشد.
مشکل اینجاست که زوجه به من اطلاع داده نوشته ای جهت ارائه به شورا آماده نموده که این متن قید شده: بنا به ماده ۲۶۷ شوهرم از من اجازه پرداخت نگرفته و حق رجوع به اینجانب ندارد و بدون دلیل اقساط اینجانب را پرداخت کرده است.
لطفا راهنماییم کنید که با توجه به اینکه ضامن زوجه از اقوام اینجانب می باشد و من بخاطر حفظ آبرو در فامیل اقدام به پرداخت اقساط کرده ام چگونه می توانم در مقابل این ماده ۲۶۷ و ریاست شورا از حق خودم دفاع کنم و رای به نفع من شود؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل کاراکتر طولانی سوال بایستی فقط بصورت مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح فرمایید .