میگه میرم شکایت میکنم ازت که مزاحم شده ای، میتواند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #81058561

برادر من چند سال با یه خانم متاهل دوست بودن تا اینکه آبان ماه زن گرفت و عقد کرد. بعد از اون رابطش کم و زیاد شد تا همین چند وقت گفت میخوام طلاق بگیرم فلانی هم طلاق بگیره ازدواج کنیم با کلی حرف و دلیل قانع شد فراموش کنه و بچسبه به زندگیش. حالا اون خانوم ول کن نیست میگه میرم شکایت میکنم ازت به شوهرم میگم مزاحمم شدی پیاماتو دارم و... در حالیکه پیامش که به برادرم گفته بیا منو بگیر توی گوشی برادرم هست و هنوز حتی اقدام نکرده برای طلاق از شوهرش. خواستم بدونم میتونه شکایت کنه؟ به چه جرمی شکایت کنه و مشکلی برای ما پیش میاد یا تهدیده همش؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این موضوع بستگی به متن چت ها و پیامک هایی دارد که طرفین به همدیگر ارسال نموده اند به با دستور قاضی پرینت آن اخذ و حکم مناسب اتخاذ میگردد اگر در بین مطالب ایشان کلمات غیر اخلافی و خلاف شرع باشد هر دو محکوم به رابطه نامشروع خواهند شد .