آیا زوجه می تواند با توجه به حق حبس خود به دلیل عسر و حرج برای طلاق اقدام کند ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۰ #81052455

سلام خانم من باکره و حق حبس دارد مهریه رو اقساطی میدم نفقه هم دارم میدم آیا بعد مدتی میتونه طلاق بگیرد که عسر وحرج به دلیل بلاتکلیف موندن زیر مهریه دارد اگه بتواند طلاق بگیردمهریه چطور میشود آیا میتواند بازم کلش بگیرد یا کلا حذف میشود یا بعد طلاق بقیه مهریه بذل میشود ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

امکان طلاق از باب عسر حرج نیست و در صورتی که بنا به هر دلیلی بتوانند طلاق بگیرند اگر مهریه رانبخشند نسبت به میزانی که بر پرداخت نشده بر ذمه زوج باقی است

عسروحرج به وجود امدن وضعیتی است که زوجه امکان زندگی کردن با زوج را ندارد حق جبس از موارد عسر وحرج در قانون نیست پس زوجه نمی تواند طلاق بگیرد

باسلام باتوجه به اینکه خودشان از حق حبس استفاده میکنند عسروحرج اثبات نخواهد شد که بتوانند طلاق بگیرند.

با سلام، طلاق ربطی به مهریه ندارد حتی بعد از طلاق هم می تواند مهریه را بگیرد

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدنخیر نمی تواند طلاق بگیرد .

طلاق نمی تواند بگیرد

بدلیل اینکه خود ایشان از حق حبس استفاده نموده است نمیتواند بدلیل عسر و حرج درخواست طلاق دهد .