آیا پیام های واتساپ مدرک برای دادگاه به حساب می آید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۳۵۰ #81046865

آیا پیام های واتساپ مدرک برای دادگاه به حساب می آید و معتبر است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مطابق ماده ۵۰ قانون جرائم رایانه ای اگر اصالت آن مورد تایید قرار گیرد وفق ماده ۵۱ همین قانون علاوه بر جرائم رایانه ای در سایر جرائم که ادله الکترونیک ارائه می گردد معتبر و قابل استناد خواهد بود

با سلام،بله با اسکرین شات گرفتن و پرینت پیامها در صورت دیلیت اکانت نکردن ،و تایید اصالت آن توسط پلیس فتا مدرک و دلیل محسوب میگردد.

بله در صورت دیلیت اکانت نشدن و اثبات اصالت پیامها اعتبار دارند

باسلام و احترام
بهتر است اگر می خواهید از پیام های واتس اپ به عنوان مدرک استفاده کنید:
۱-بهتر از آن پیام و چت تعدادی اسکرین شات تهیه کنید و اسکرین شات به گونه ای باشد که شماره کامل فرد بالای صفحه مشخص باشد (یعنی به طور مثال اگر شماره فرد به نام «آقای الف الف» در گوشی تان ذخیره شده، با پاک کردن شماره از دفترچه تلفن گوشی تان، حال شماره به صورت ۰۹۱۲..در گوشی نشان داده می شود) و این اسکرین شات قابل استنادتر می باشد.

۲-بهتر است اینترنت گوشی خود را خاموش نگه دارید و تا نزد پلیس فتا روشن نکنید تا احیانا طرف مقابل نتواند در این فاصله پیام خودش را پاک کند و بدین ترتیب پیشگیری نمایید

با سلام
چنانچه پیامها موجود باشد و اصالت پیامها برای قاضی ثابت بشود می تواند مستند رای باشد بستگی به نظر قاضی دارد

بستگی به عوامل مختلف دارد اگر موضوع جرم جرایم رایانه ای باشد توسط پلیس فتا بررسی میگردد و اگر سایر جرایم یا دعاوی حقوقی باشد بستگی به نظرقاضی دارد شما پیام ها را ارایه دهید ممکن است به عنوان اماره مدنظر قرار گیرد

با سلام ، پیاهای واتسپ عموما به عنوان دلیل اصلی در محاکم پذیرفته نمی شود ولی می توانند در تکمیل دلایل دیگر و قانع کردن قاضی کاربرد داشته باشند، البته نیازمند پیگیری زیادی نیز هست چراکه به دلیل عدم وجود منشاء این نرم افزارهای پیام رسان در ایران، فقط تا حدودی می توان با همکاری دادگاه و شرکت ارائه دهنده اینترنت، به شواهدی مبنی بر انتساب پیام به شخص مورد نظر دست یافت.