برای رسیدگی به تخلف کانون باید شکایتم را به دیوان عدالت اداری ببرم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #81042

باسلام
خدمتتان عرض کنم که بنده ۲سال پیش از شخصی به جرم تصرف عدوانی شکایت کردم که بازپرس ارجاع به کارشناس یکنفره داد.از انجا که من نمی دانستم کارشناس یکنفره اشناو دوست متهم بود و با وجود مدارک کتبی و قولنامه ای نظری۱۰۰%خلاف داد.من اعتراض کردم و سه نفره امد ولی خواستم از کارشناسهای مرکز باشند که اشنای متهم نباشند.اخه متهم بنگاه دار.سه نفره اومد و نظر کارشناس یکنفره را دید تعجب و رای به نفع من داد یعنی تصرف عدوانی.دوباره متهم اعتراض و هیئت۵ نفره نظر کارشناس سه نفره را تایید کرد یعنی تصرف عدوانی.گذشت تا رای محکومیت اومد.
حالا من تقریبا ۵ ماه پیش کانون کارشناسان مرکز استان رفتم واز کارشناس یکنفره شکایت کردم مدارک را دیدن و اولش خواستن من از همکارشون شکایت نکنم ولی من بخاطر اینکه دیگه تکرار نکنه شکایتم را ثبت کردم و به دو جلسه رفتم. با توجه به اینکه من با دو وکیل صحبت کردم و تایید کردن تخلف اورا الان هیات مدیره کانون رای داده که با نگرش به سوابق ارائه شده هیات مدیره عقیده دارد تخلف انتظامی از سوی کارشناس یکنفره متصور نمی باشد.رای ظرف بیست روز قابل اعتراض می باشد.
سوال بنده:
۱)کارشناس من ثبتی بوده و مدارک کتبی به او دادم یعنی منظور این نیست که تصادف بوده که بگه من نظرم را دادم حالا من می تونم اعتراضم را به دیوان عدالت اداری ببرم یا کدام نهاد برای تخلف کانون اگه به اعتراض من رسیدگی نکردن و بخوان به نفع همکارشون بگیرن
۲)اگه رای به نفع همکارشون دادن همکارشون می تونه از من شکایت کنه؟(من به کانون اعلام کردم نه دادگستری)
ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل کاراکتر طولانی سوال بایستی فقط بصورت مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح فرمایید .