میخوام اون امضایی که بهش دادم رو باطل کنم آیا امکانش هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۳ #81040087

با عرض سلام و خسته نباشید
من برا خودم وکیل گرفتم نمیدونم ازم چه امضایی گرفته بلا عزل یا عزل چیه نمیدونم الان فک میکنم با پول گرفتنش و کارارو خراب میکنه من میخوام اون امضایی که بهش دادم رو باطل کنم آیا امکانش هس؟؟؟لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بلاعزل باشد تنها با توافق طرفین فسخ آن ممکن است.

دوست عزیز وکالت بلاعزل امکان پذیر نمیباشد فقط در صورت اینکه با هم دیگر توافق بفرمایید

با درود اگر بلاعزل باشد قابل عزل نیست مگر با توافق

باسلام. سند مورد بحث باید با جزییات بررسی گردد، علی الاصول میتوانید از راهکارهایی نظیر عزل یا ضم امین استفاده نمایید

اگر منظور شما از وکیل ، وکیل دادگستری باشد که به راحتی می توانید به دفترخدمات قضایی مراجعه و وکیل را عزل کنید.

در صورتی که وکالت بلاعزل باشد امکان عزل وکیل نیست ولی می توانید وکیل دیگری را به و ی ضم نمووده و به اطلاع وکیل اول برسانید یا مورد وکالت را شخصا انجام دهید

اگر بلاعزل باشد فقط با توافق طرفین در همان محضر قابل ابطال است و اگر بلاعزل نباشد یک طرفه می توانید او را عزل کنید