چگونه میتونم از این همه اموال که بنامشه چیزی بدست بیارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵۵ #81037530

سلام
من در زمان زندگی با همسرم تعدادی اموال مثل ماشین و منزل بنام همسرم زدم در آن موقع خانواده اش و اطرافیانم به من میگفتند که بنام خانمت بزن مادر بچه هاته یه عمر یه باهات زندگی کرده برا خوشحال کردنش اینکارو رو انجام بده ... که من هم متاسفانه اینکارو انجام دادم حال میخوام از هم جدا بشیم من چگونه میتونم از این همه اموال که بنامشه چیزی بدست بیارم همه مدارک و... موجود است که من وام و اقساط گرفتم تا ماشین و منزل رو بخرم؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموال را از طریق سند رسمی به ایشان انتقال داده اید نمیتوانید آنها را استرداد کنید

اگر سند رسمی زده شده امکان کاری نیست و با توجه به اینکه به میل خودنیز اینکار را کرده ائید بحث اکراه و اجبار و این قبیل هم موضوعیتی ندارد
موفق باشید

اگر اموال را از طریق سند رسمی به ایشان انتقال داده اید
متاسفانه نمیتوانید آنها را استرداد کنید
اما اگر طلا یا هدیه ای به ایشان هبه کرده اید و بتوانید هبه را اثبات کنید تحت شرایطی میتوانید آنها را پس بگیرید

با سلام
اگر انتقال سند صورت نگرفته باشد میتوان اقدامی نمود اما متاسفانه با انتقال سند هیچ کاری نمیتوان کرد

متاسفانه امکان انجام چنین کاری برای شما وجود ندارد