مراحل اولیه طلاق چیه باید به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۸ #81009740

شوهرم خیلی شکاکه فوق العاده بد دهن فوش میده تهمت میزنه....از لحاظ روانی داغونم کرده....چیکار باید بکنم....از هزینه هاش هم میشه برام بگین

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان توهین و افترا و ضرب و جرح اگر واقع شده شکایت نمایید، برای طلاق دلایلی برای اثبات عسر و حرح خود نیاز خواهید داشت

شما می‌توانید برای طلاق برای توهین برای ضرب و جرح شکایت کرد

با سلام
اگر بتوانید مواردی که فرمودید را با شهادت شهود و یا پیامک و دیگر موارد اثبات نمایید می توانید از باب عدم حسن معاشرت عسر و حرج خود را ثابت کرده و طلاق بگیرید

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید به مشاور خانواده بروید
اگر کارساز نبود نسبت به طلاق توافقی اقدام کنید اگر موافق نبودند
چاره جز مطالبه حقوق مالی خود را ندارید.

سلام جهت ثبت طلاق می بایست دلایل اثباتی طلاق از جمله یکی از شرایط دوازده گانه مندرج در عقدنامه را به اثبات رسانید چنانچه دلیل محکمه پسندی دارید می توانید در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست را ثبت نمایید هزینه دادرسی طلاق غیرمالی و مبلغ ناچیزی اخذ می گردد

درود فراوان
اگر توافقی برای طلاق ندارید شما بایستی عسر و حرج خویش را اثبات نمایید .

زوجه برای طلاق بایستی بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید بدون دلیل محکمه پسند امکان طلاق وجود ندارد.ابتدا بایستی در سامانه تصمیم وقت مشاوره اخذ نموده و سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخداست طلاق دهید .