چطور میتونم پولم رو به ارزش روز ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۸ #80993036

سلام
دوسال پیش به اصرار همسرم مبلغی رو دادم مغازه زد و هزار دلیل آورد تا منو راضی کنه من پول رو بهش بدم میگفت سودش ۵۰ پنجاه من پول رو بدون مدرک بهش دادم الان به مشکل بر خوردیم و نمیتونم به زندگی مشترکمون ادامه بدم چطور میتونم پولم رو به ارزش روز ازش بگیرم یا به حرف خودش چطور میتونم شریک ۵۰ درصدی مغازه بشم
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دلایل شما فیش ها واریزی و شهود است شما به استناد آنها دادخواست مطالبه وجه دهید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست مطالبه وجه را تنطیم نمایید.

ابتدا با استناد به دلایلی مثل فیش واریز وجه یا شهادت شهود اثبات نمایید که به ایشان پول داده اید سپس دادخواست مطالبه وجه تنظبم نمایید

ضمن ارسال اظهارنامه اخطار قانونی بدهید و سپس با ارائه مدارک مثل شهود و پرینت واریز ادعای خود را در دادگاه مطرح کنید

درود
با استناد به فیش واریزی یا شهادت شهود پرداخت وجه را ثابت و اگر امکان اثبات شراکت را مدارید دادخواست مطالبه ی وجه دهید .

با درود..
با دلایل و مدارک کافی و یا شهادت شهود مبنی بر پرداخت پول به ایشان، می بایستی دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسـیدگی در دادگاه مطرح نمایید..

با سلام
در چنین مواردی اصل بر مدیون بودن شما هست مگه اینکه با دلایل یا مدارک خلاف آن را اثبات کنید یا طرف به مدیون بدون خودش اقرار کند
بهترین کار ممکن قبل از طرح دعوی ارسال اظهارنامه میباشد
با توجه به اینکه مدرکی ندارید در صورت شکایت و صدور رای به نفع شما با توجه به قاعده اقدام خسارت تاخیر برحسب شاخص بانک مرکزی از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه میشود