حکم رابطه مرد مجرد و زن مطلقه با رضایت دو طرف چیه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۶۷ #80991916

با یه خانومی که یه ساله طلاق گرفته و یه کودک ۱ ساله داره اشنا شدم و بهم علاقه مند هستیم قصد ازدواج نداریم فقط رابطه دوستی الانم رابطمون خیلی عمیق شده میخوام بدونم اگه ایشون یه موقع بزنه به سرش میتونه برام دردسری درست کنه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

رابطه ای که شما دارید رابطه ایست نامشروع

رابطه ای که در چهارچوب شرع و قانون نباشد,نکاح موقت و دائم نباشد,نامشروع تلقی میشه

فلذا مراجعه به مراجع قضایی از سوی هرکدام از شما برای فاش کردن آن,مجازات هردوی شما را در پی دارد

با سلام و احترام
رابطه فعلی شما از منظر قانون رابطه نامشروع تلقی میشود و مجازات آن بر اساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی برای هر دو طرف تا ۹۹ ضربه شلاق است در صورت داشتن رابطه جنسی عمل شما مشمول ماده ۲۳۰ قانون مجازات اسلامی می شود و برای هر دو طرف ۱۰۰ ضربه شلاق در نظر گرفته می شود.

"با سلام"
در صورتی موردی فراتر از موازین قانونی و شرعی پیش نیاید بلامانع است

با سلام بهتر است رعایت نکات شرعی انجام شود در غیر اینصورت ممکن به اتهام زنا علیه شما اقدام شود.

این موضوع اگر فراتر از چهارچوب قانونی و شرعی رود تحت عنوان رابطه نامشروع قابل طرح و پیگیری هست،در چهارچوب شرعی و قانونی ایرادی ندارد

با درود..
نوصـوع مطـروحه مصـداق بارز رابطـه نامشروع بوده و عملی غیرشرعی و دارای مجازات قانونی می باشد..
بهتر است رابطـه خود را در چهارچوب قانون و بر طبق موازین شرعی تعریف نمـوده و بر آن مشروعیت ببخشید..

بااحترام اگر صیغه محرمیت موقت خوانده شده باشد تا زمان بارداری مشکلی نیست مگر باردار شود