همسرم میتونه این ماشینو توقیف کنه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۹۵ #80953556

سلام
پدرم یه ماشین باری داره که به دلیل کهولت سن و کم سوادی موقع خریدش من به اسم خودم قولنامه کردم و چک خودمو دادم و فقط وکالت تعویض پلاک به نام خودم گرفتم و در روز اجرای مهریه پلاک اسم مادرم زدم و من با این ماشین کار میکنم
درضمن یه خودرو سواری دارم پلاک به اسم خودم که تو قیفش کرده و استشهادیه بردم که با سواری مسافر کشی میکنم در حالی که یکساله اسنپم غیر فعاله مرسی

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قاعدتا خودرو ازمستثنیات دین نمی باشد و قابل توقیف می باشد.

با سلام
اصل بر این است که وسیله نقلیه قابل توقیف میباشد مگر با دلیل اثبات کنید که وسیله امرار معاش میباشد

با احترام اصل‌ بر این است خودرو جز مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که وسیله امرار معاش شماست.

بااحترام
باید بتوانید این امر را اثبات نمایید که امرار معاش نموده و ...

با درود اصولا خودرو جز مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است

باید ثابت کنید تنها وسیله تامین امرارو معاشتان میباشد و با توقیف آن دچار مشکل خواهید شد در غیر اینصورت توقیف خواهد شد

سلام
حسب توضیحات اگر قبل از حکم قطعی و جرای مهریه انتقال سند دادید انتقال صحیح و در غیر اینصورت می توانید فرار از دین تلقی شده و اگر نتوانید اثبات کنید که وسیله تنها ممر امرار معاش است قابل توقیف می باشد.