آیا راهی هست که تو تجدید نظر بخوام به این رای وحدت رویه ۷۳۳ استناد کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۸۷ #80952293

من ملکی را به صورت سه دانگ سه دانگ با همسر سابقم به دلیل گرفتن وام زوجین به مبلغ ۱۱۰۰ (یک میلیارد و صد) در سال ۹۷ خریدم، ایشان قرار بود سهم سه دانگ خودشون رو بعدا از پول ارثی که بهش میرسه بده که اقدامی نکردند و سعی در مهاجرت غیرقانونی به صورت مخفیانه و بدون اطلاع من با بچه ام رو داشتند که ناکام ماندند و با بخشش مهریه نیز طلاق خلع گرفتند، من با استفاده از راهنمایی وکلای گرامی در سایت شکایت مطالبه وجه ثمن معامله بر اساس چک هام و تاخیر تادیه بر اساس تاریخ ارسال اظهارنامه به ایشون کردم و رای بدوی رو گرفتم الان ایشون هزینه تجدیدنظر رو واریز کرده که پرونده بره تجدیدنظر، فقط سر لجبازی چون مدرکی نداره و همه پول رو من دادم، الان اصل پول من با خسارتش حدود یک میلیارد شده ولی ۳ دانگ ایشون ۲ میلیارد ارزش پیدا کرده، آیا راهی هست که تو تجدید نظر بخوام به این رای وحدت رویه ۷۳۳ استناد کنم که کارشناسی بشه ملک و معادل ارزش سه دانگ بشه طلب من؟؟چون اینجوری ایشون کلا با زندگی من ۲ ساله بازی کرده و کلی اثر روحی روانی رو بچم گذاشته آخرشم به خاطر تورم و افزایش بی سابقه ملک یه میلیارد گیرش بیاد و با پول من بره مهاجرت کنه؟!! واقعا این عدالت نیست آخه.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اون رای مربوط به ضمان درک هست و ربطی به قضیه شما نداره و قیاسش مردود است چرا که از خسارت تورم ناشی از فریب مشتری در مورد مالک واقعی سخن می گوید و مورد شما خسارت دیرکرد پرداخت دین شریک بوده و جهل و فریبی در کار نبوده بنابراین شما باید شرایط اداره فضولی مال غیر را اثبات کنید چون اذن در تادیه دین نداشتید برای گرفتن سهمتون از ملک هم باید رای قطعی بشه و اگر نقد نداشت از همین ملک یک دونگ و نیم دیگه تقریبا به شما می رسه

موضوع رای وحدت رویه مورد استناد شما ارتباطی به موضوع مطروحه ندارد در ارتباط با موضوع شما کسر قیمت از مقدار ثمن صورت خواهد گرفت

باسلام
پرونده مطروحه قابلیت دفاع را دارد

درود
خیر به رای وحدت رویه ۷۳۳ نمی توانید استناد کنید

شما فق می تانید مبلغ چکها وخسارت تاخیرتادیه چکهارا براساس شاخص تورم دریافت نمایید

با درود
از دید حقیر با شرایطی میتوانید

درود
خیر به رای وحدت رویه ۷۳۳ نمی توانید استناد کنید.