پیگیری پرداخت اضافه کارهای نهادهای رسمی چگونه باید انجام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #80950

با سلام
من کارمند رسمی دانشگاه آزاد هستم
با توجه به شیفتی بودن و تعیین شیفت از سوی خود واحد ما دارای کار اضافه هستیم . جدیدا اضافه کار ما را صفر و اذعان می کنند تصمیم بر این هست که پرداخت نشود . چندین سوال :
۱- چه اقدام قانونی می توان انجام داد؟ و آیا با توجه به اینکه ممکن است پیگیری قانونی تبعاتی برای ما داشته باشد راهی هست بدون ذکر نام شخص خاص این مساله را قانونی پیگیری کرد؟ پیگیری از طریق چه مرکزی انجام می شود. چون کارکنان دانشگاه آزاد زیر نظر تامین اجتماعی هستند.
۲- میزان اضافه کار را بر اساس ساعات مجاز در قانون کار محاسبه می کنند یا بر اساس ساعاتی که برای سایر کارکنان تعیین می شود . روال قبل به همین صورت بود که هر مقدار ساعتی که بیش از سایر کارکنان می آمدیم محاسبه میشد و به ما اضافه پرداخت میشد .
۳- با توجه به شیفتی بودن آیا ایام تعطیل باید برای ما هزینه ای در نظر گرفته شود یا خیر؟
۴- تمامی مواردی که در سالهای قبل رعایت نشده قابل پیگیری هستند یا خیر؟
۵- حداکثر میزان اضافه کار چقدر می تواند باشد؟ و اگر در سالهای قبل بیش از آن اعمال شده باشد آیا قابل پیگیری هستند یا خیر؟
ممنون از سعه صدر شما به خاطر طولانی بودن سوالات

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از طریق ارگان وابسته به اداره پیگیری کنید .

با درود فراوان
بدلیل کاراکتر طولانی سوال بایستی فقط بصورت مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح فرمایید .