وکالت نامه از راه دور چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۷۱ #80943437

سلام برادرم برای طلاق و گرفتن هدایای نامزدی باید شکایت کنه خودش خارج از کشوره میخاد به پدرم وکالت بده که کاراشو انجام بده چجوری وکالت بده؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای امور دادگستری به وکیل دادگستری وکالت دهید در موارد کاری که به دادگستری مربوط نیست میتواند به پدرتان وکالت دهد

با توجه به اینکه طلاق از اموری هست که دادگاه رسیدگی میکنه فقط وکیل دادگستری باید وکیل ایشون باشه و یه فرد عادی میتونه به وکالت از ایشون توی دادگاه اقدامی کنه

انجام وکالت در امور قضایی و دادگستری در صلاحیت وکیل هست و نه شخص عادی،برای اعطای وکالت از راه دور شخص موکل میبایست ب سفارت مراجعه کند و امکان اعطای وکالت مستقیم ب وکیل یا ب پدر با حق توکیل وجود دارد

سلام برای امور اداری و کاری می‌تواند به پدرتان وکالت دهد اما برای امور دادگستری فقط باید وکیل دادگستری ازجانب ایشون اقدام کند

پدر کارهای مربوط به دادگستری را نمی تواند انجام دهد و بایستی وکیل دادگستری اخذ نماید .

پدرتان می بایست وکیل دادگستری از جانب ایشان اخذ کنند و خود سمت نخواهند داشت، بنابراین وکالتنامه اعطایی می بایست با حق توکیل به غیر باشد

با سلام.بایداخوی شما به سفارت ایران در کشور محل اقامتشون مراجعه کنند و به ابوی شما وکالت با حق توکیل به غیر بدهند تا ابوی شما بتوانند از جانب اخویتون به وکیل دادگستری وکالت دهند برای پیگیری امورشون.موفق باشید.