چگونه می توانم اثبات و احقاق حق کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #80933677

در متن قرارداد مشارکت ساخت مسکن با پیمانکار در سال ۹۶ مردادماه نوشته ایم مبلغ کل قرارداد طی ۳ مرحله تحویل پیمانکار می شود مرحله اول ابتدای کارمرحله دوم پس از اجرای فنداسیون و سقف و دیوارکشی و مرحله سوم پی از اتمام کار و برای نمای ساختمان پرداخت شود متاسفانه زمان را مشخص نکرده ایم اما شفاها گفته ایم مدت کل قرارداد ۶ ماه است ،اکنون ۲۲ماه از قرارداد می گذرد و فقط فنداسیون و ستون اجراشده و امید انجام کار هم نیست اکنون با وجود این تورم و ضرروزیانهای زیاد من چطور می توانم احقاق حق کنم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
طبق قراردادتون دادخواست الزام به ایفای تعهد و خسارت تاخیر تادیه دهید .