انتقال اموال موروثی بدون تنظیم سند به فرزندان چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #80929

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
اول از همه تشکر کنم از سایت خیلی خوبتون و کمک به هموطنان
دوم اینکه سوال حقوقی داشتم،پدربزرگم قصد داره یه سری از زمینهاشو و ملک مسکونیشو و تمام متعلقات در ملک از قبیل وسایل خانه و ماشین الات کشاورزی رو به پدرو عموم منتقل کنه،اما زمینهای روستاییشون سند نداره و بصورت موروثی به پدربزرگم به ارث رسیده،آیا امکانش هست که اموالی که سند نداره بصورت هبه یا صلح در دفترخانه اسناد رسمی به پدرم و عموم منتقل بشه؟
درصورت امکان انتقال ملک از طریقی به غیر از بیع ایا به امضا شواری اسلامی روستا نیاز هستش؟
یا اینکه تنظیم در دفتراسناد رسمی ادعای کاملی در اینده برای جلوگیری از هرگونه ادعاست؟
آیا راه دیگه ایی به جز بیع برای انتقال اینجور زمینها هست؟
چون برای خرید و فروش باید انتقال وجه نقد صورت بگیره یا شماره چک بانکی موجود باشه که در اینده فرزندان دیگر ادعایی نداشته باشند در مورد اینکه قرار داد صوری و یا جعلیه.
ممنونم

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید خیر تنها می توانید انتقال به صورت قراردادی انجام دهید.

با درود فراوان
خیر امکان انتقال ندارد فقط بصورت قراردادی منتقل میشود ولیکن بصورت اقرار نامه ای میتوان در دفتر اسناد آنرا ثبت نمود .