آیا عقد قرار داد کارگری و پیمانکاری همزمان توسط کارفرما خلاف قانون است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۷ #80916

با سلام
اینجانب از ابتدای سال ۹۵ در یک شرکت خصوصی مشغول به کار می باشم. در ابتدای سال ۹۶ دو قرارداد همزمان از طرف کارفرما به ما ارایه شد که یکی قرارداد کار معمولی اداره کار به مدت یکسال بود و دیگری قرارداد پیمانکاری تحویل هر بخش به مدت سه سال که ۵۰ میلیون سفته نیز به عنوان ضمانت گرفته شد. حال اینجانب استعفا داده ام. اما شرکت مدعی است فقط قرارداد کار اتمام یافته و قرارداد پیمانکاری به قوت خود باقیست. لطفا راهنمایی بفرمایید آیا می شود هم کارمند و هم پیمانکار یک شرکت بود؟ من با کسی مشورت کردم گفتند این تخلف است که همزمان هم قرارداد کار و هم قرارداد پیمانکاری با کسی منعقد شود. آیا می توان اقدام کرد که با اتمام قرارداد کار قرارداد پیمانکاری را نیز تمام شده ببینیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. در صورت امکان تصویر قرارداد ها ارسال می گردد.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است قراردادهای رویت گردد اظهار نطر بدین شکل امکان خطا دارد .

بدون ملاحظه قراردادها ، نظری نمیشه داد

با سلام هر کدام از قراردادهای قیمت منافع و مضراتی برای شما داشته است اصولا قرارداد کار گری برای شما منافع بسیار بیشتری تا قرارداد پیمانکاری خواهد داشت

با سلام و احترام هر کدام از قراردادهای منعقده کار و پیمانکاری مستقلا اعتبار داشته و دلیلی بر فسخ یا اقاله یا اضمحلال قرارداد پیمانکاری بواسطه اتمام قرارداد کار نیست. منتها چنانچه ماهیت تکالیف کاری و انجام وظایف مندرج در قراردادپیمانکاری همان مفاد قرارداد کار است در مقام تعارض دو قرارداد آخرین قرارداد امضا شده به عنوان آخرین اراده طرفین مبنای عمل خواهد بود.