حداقل میزان نفقه توسط کارشناس چقدر تعیین می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۷ #80907023

با سلام و درود
طی جلسه در شورای حل اختلاف برای نفقه چه سوالاتی مطرح میشود و اینکه هر ادعایی از طرف من یعنی زوجه مبنی بر توانایی مالی پدرم نیازمند ارائه مدرک است؟ مثل حساب بانکی یا سند خانه و...
فوق لیسانس هستم،پدرم دارای خانه و باغ و ماشین و حساب بانکی و حقوق ماهیانه و وضعیت مالی متوسط به بالا،خانواده ای کاملا تحصیل کرده و فرهنگی و انواع امکانات رفاهی را در اختیار ما قرار داده اند...لطفا بفرمایید حداقل میزان نفقه توسط کارشناس چقدر تعیین می شود؟در شهرستان سکونت داریم.
میزان حقوق دریافتی ماهیانه همسرم ۳.۵ میلیون درماه میباشد و دارایی دیگری ندارد.
قابل ذکر است که بنده از حق حبس استفاده میکنم
ممنون از پاسخگویی تان.

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌میزان نفقه امری است فنی و تخصصی و به همین جهت به کارشناس ارجاع می شود تا با لحاظ ویژگی های زوجه مبلغی معین نماید.

باسلام نفقه براساس وضعیت خانوادگی و سطح تحصیلات و شرایط زندگی افراد بستگی دارد و دادگاه با ارجاع به کارشناس تعیین می نماید.

نفقه با توجه به شان و منزلت زوجه توسط کارشناس تعیین خواهد شد

سلام
این امر توسط کارشناس قابل تشخیص است.

میزان نفقه بر اساس ارزیابی و نظر کارشناس دادگستری تعیین خواهد شد و میزان و مقدار مشخصی ندارد....تحصیلات،موقعیت اجتماعی و خانوادگی،شرایط کاری و همچنین تمکن مالی شوهر ملاک ارزیابی و نظر کارشناس مربوطه خواهند بود

با سلام..
نفقه زن بر اساس وضیعت شخصی و تحصیلات و شخصیت خانوادگی زن توسط کارشناس دادگستری تعیین می گردد و رقم دقیقی در اینخصوص نمی توان اظهار نمود.. چرا که همه چیز بستگی به تشخیص و نظریه کارشناس دارد..
موفق باشید..

توسط کارشناس تعیین می‌شود!