کسی که یک بار برای وصول سفته ۱۰میلیون تومانی شکایت کرده در شورای حل اختلاف و بعد از رای شورا از شکایت صرف نظر کرده؛ آیا امکان دارد دوباره شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۵ #80903944

سلام
کسی که یک بار برای وصول سفته ۱۰میلیون تومانی شکایت کرده در شورای حل اختلاف و بعد از رای شورا از شکایت صرف نظر کرده ولی سفته را به طرف مقابل خود نداده آیا امکان دارد دوباره شکایت کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی سفته
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعلام رضایت کرده باشد و پرونده مختومه گردیده خیر

اگر رای صادر شده باشد و شما اعتراضی به رای درفرجه قانونی نکرده اید و رای قطعی شده باشد ایشان میتوانند نسبت به اجراییه اقدام نمایند مگر اینکه شما دین خود را به ایشان داده باشید یا رضایت گرفته باشید

اگر صراحتا ذمه شما را بری کرده باشد دیگر نمیتواند مدعی باشد، اما اگر انتها دادخواست را مسترد کرده باشد خیر؛ مضاف بر آنکه وجود سند تجاری در ید دارنده نشانه بدهکاری صادرکننده به دارنده است.

با سلام اگر صرفا پرونده را پیگیری نکرده اند می توانند تقاضای صدور اجراییه نمایند لیکن اگر به موجب رضایت تقاضای مختومه شدن پرونده را کرده باشند خیر

سلام
بستگی داردچه مرحله ازدادرسی دعوی خودرامستردکرده باشد

اگر گزارش اصلاحی صادر شده باشد امکان طرح دعوای مجدد نیست .

با سلام اگر منظور شما از صرفنظر کردن ، عدم پیگیری است بله میتواند ولی اگر به معنای اعلام رضایت در پرونده است وی میتواند دعوی قبلی را تعقیب کند.