می خوام به کارم بازگردم،چه مراحلی را باید طی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #80897

با سلام
بنده سال ۹۰ بعد از ۶ سال کار در ان شرکت (شرکت دولتی)به دلیل نا معلومی تعدیل کردندو تا کنون با ان شرکت تسویه حساب نکردم
در این مدت مکاتبات و پیگیریهای زیادی برای بازگشت به کار کردم که بی نتیجه بوده
در سال ۹۰ به دلیل تهدید هایی که کردند که اگر شکایت کنی دیگر به هیچ عنوان نمی توانی به کار برگردی به اداره کار شکایت نکردم
دلیل تعدیل به بیان انها جمع شدن شرکت بود که چنین نشد
ایا بنده می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم برای بازگشت به کار؟
با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ب هدیوان عدالت اداری برای نتیجه گیری بهتر مراجعه کنید .

با سلام می توانید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید ولی بهتر است قبل از آن به علت اخراج خویش را رئیس اداره مربوطه سوال نموده و ایشان کتب پاسخ داده و پاسخ ایشان را ضمیمه دادخواست در دیوان عدالت اداری نمایید

با سلام چنانچه شرکت دولتی است در دیوان عدالت اداری بایستی طرح شکایت کنید.