وکالت فروش ۱ ماه داد الان مهلت وکالت به اتمام رسیده و جهت تجدید وکالت همکاری نمیکند، چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #80878908

ماشین از شخص خریدم ایشان وکالت فروش ۱ ماه داد الان مهلت وکالت به اتمام رسیده و جهت تجدید وکالت همکاری نمیکند و از بنده طلب ۳ میلیون کرده تا بیاد وکالت تمدید کنه ایا میشه از ایشون شکایت کنم و پول ندم
ایشان مدعی است که بهش ضرر زدم چون تعویض پلاک نرفتم و به عهد خود در این مدت وفا نکرم و مدعی است اگر تصادف منجر به فوت میشد یا خلافی ایشان به دردسر می افتاد و پلیس ماشین را بجهت داشتن شاکی به علت عدم تعویض پلاک الان از من گرفته و پارکینگ برده لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

دادخواست الزام به تنظیم سند علیه وی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

درخواست الزام ب سند کنید ضمنا خسارتی ب ایشان نرسیده و تعلق نمیگیرد

سلام
شما می توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دعوی الزام به انتقال رسمی اتومبیل خریداری شده را اقامه نمایید که البته این کار زمان بر می باشد و چنانچه بتوانید توافقی کار خود را انجام دهید راحت تر است
اما از مواردی که ایشان اعلام کرده هیچ خسارتی فعلا به ایشان نرسیده است و فقط احتمال می باشد