حضانت پسر رشید در طلاق توافقی، چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۴۴ #80871478

با سلام
اگر مرد و زن طلاقی توافقی کنند باید در آنجا حضانت پسر رشید رو هم انتخاب کنن؟
اگر اول با مرد زندگی کند بعد بخواهد با مادرش زندگی کند پسر از سربازی معاف میشود؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مسئله حضانت در خصوص فرزندان رشید منتفی است.
در صورتی که فرد مشمولی وظیفه سرپرستی و یا نگهداری از خانواده یا فردی را برعهده داشته باشد شامل قانون معافیت می شود. اگر پدر و مادر فرد مشمول بنا بر دلایلی از هم جدا شوند، وظیفه نگهداری و حمایت مادر مطلقه به عهده فرزند پسر است. در نتیجه فرد مشمولی که پدر و مادرش از هم جدا شده اند می تواند از معافیت کفالت مادر مطلقه یا همان معافیت طلاق استفاده نماید و به خدمت سربازی نرود.

خیر رشید نیاز به حضانت ندارد اختیار با خودش است

پسر رشید نیازی به حضانت ندارد ، از سربازی هم معاف نمی شود

با سلام چون طلاق با توافق صورت گرفته لذا حضانت فرزند نیز با توافق طرفین حاصل میشود که به چه صورت باشد وقرار ملاقاتها وحتی نفقه نیز با توافق است ولی چنانچه فرزند پسر کفالت مادر را برعهده بگیرد که مادرش ازدواج مجدد نکرده باشد در اینصورت آن فرزند معاف از انجام خدمت سربازی میشود .

سلام
فرزند بایدخودش تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند
درطلاق توافقی همه چیز تابع توافق طرفین می باشد .

سلام وقت بخیر
فرزند پسر بعد از ۱۵ سالگی از قید حضانت خارج است و خودش م یتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی نماید ، اگر تک فرزند پسر باشد و مادر ازدواج نکرده باشد می تواند کفالت مادر را برعهده بگیرد و از سربازی معاف شود، لذا در طلاق توافقی همه ی موارد طبق توافق انجام می شود.

با سلام
پسری معافه که سرپرستی مادرش رو داشته باشه