میزان نفقه کودک چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #80854328

با عرض سلام و آرزوی تندرستی برای وکلای عزیز

متاسفانه دایی بنده به دلیل اختلافات با همسرش قصد دارند که به صورت توافقی از هم جدا بشوند و دایی بنده از من خواست تا این سوال را از وکلای عزیز بپرسم

دایی بنده با همسرش توافق کردند که بچه پیش همسر دایی بنده باشد،الان میزان نفقه که باید دایی بنده بابت بچه اش به همسرش بدهد چقدر است؟
لازم به ذکر است کودک دختر و ۵ سال سن دارد

ممنون اگر که پاسخ دهید

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود تشخیص میزان نفقه کودک با نظر کارشناس مربوطه می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نفه طفل را کارشناس تایید خواهد کرد

با احترام

حسب ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی نفقه فرزند بر عهده پدر است و در تعیین میزان نفقه فرزند مشترک دادگاه های خانواده عموما موضوع را به کارشناس ارجاع و کارشناس با بررسی شرایط زوجین،فرزند مشترک و وضع مالی و تحصیلات پدر ، محل زندگی(شهر/روستا ) و ... میزان نفقه مورد نیاز فرزند را مشخص می کند لذا میزان نفقه برای همه یکسان نیست.

نفقه طفل بر اساس میزان مخارج او در بازه زمانی مشخص تعیین می شود که به صورت متعارف کارشناس آن را تعیین می نماید.