آیا شخصی که بیش از 10 سال مغازه ای را اجاره کرده باشد به وی حق کسب و پیشه تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۷ #80851412

مستاجر مغازه تجاریمان، به استناد به استشهادیه محلی درخواست حق کسب و پیشه و خواهان مطالبه یک و سوم ارزش واقعی ملک را کرده است. بیشتر از10 سال ملک را اجاره کرده ولی از تاریخ دقیق قرارذاذ اطلاعی نداریم.چون مدت 8 سال ملک رو خریدیم و این شخص از قبل این مکان رو اجاره کرده است. این قانون شامل او میشود؟

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ملک را قبل از سال ۷۶ اجاره کرده حق وی طبق نظر کارشناس مشخص خواهد شد نه طبق نظر اعلامی مستاجر.

با سلام حق کسب وپیشه برای مستاجری ثابت میشه که قبل از سال 76 محل را اجاره کرده باشد و این را به هر دلیلی بتواند ثابت کند. و گرنه شما می توانند بعد از اتمام مهلت آخرین اجاره تقاضای تخلیه عین مستاجر بنمایند.