آیا پسر شوهر بعد از طلاق میتواند با نامادری خود زندگی کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۶۲ #80842889

سلام.من بعد از ازدواج دوم پسر شش ماهه همسرم را بزرگ کردم و حالا ۱۴ ساله است. و همسرم زن دیگری اختیار کرده و قصد جدایی داریم آیا اگر پسر تقاضا کند از دادگاه مورد موافقت قرار میگیرد با هم زندگی کنیم چون از لحاظ عاطفی خیلی وابستگی داریم.ضمنا در منزلی هستیم که طبقه بالا پدر و پایین ما هستیم.ممنون از زحمات شما

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . حضانت از ۸ تا ۱۵ سالگی با پدر است وبعد از ۱۵ سالگی انتخاب با خود فرزند میباشد.

سلام پسر با رسیدن به پونزده سال تمام قمری از شمول حضانت خارج و خودش تصمیم می گیره

سلام. پسر بعد از ۱۵سال تمام قمری از شمول حضانت خارج می گردد و تصمیم گیری در مورد زندگیش مستقلا بر عهده ی خودش می باشد. اما قبل از ۱۵سالگی قانونا حضانت یا پدر است مگر توافق نمایید.

البته به شخصه انقدر تحت تاثیر قرار گرفتم که امیدوارم خواسته ی شما محقق شود ،مانا باشید و پایدار

خیلی دور تز دهن است دادگاه قبول کند مگر با همسرتان توافق کنید در غیر اینصورت باید صبر کنید فرزندتان پانزده ساله بشود

پسر با داشتن سن ۱۵ سال قمری (۱۴ سال و ۶ ماه و ۲۰ روز شمسی) میتواند انتخاب کند که نزد چه کسی زندگی کند .

باسلام
خیر تا ۱۵سالگی از طریق قانون امکانش نیست
بهتر است با پدرش توافق کنید دراین مورد