آیا من مجازهستم به عنوان مدیر ساختمان از مبالغ دریافتی بابت شارژ ساختمان برای خود مبلغی متعارف بردارم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰۶ #80838

سلام و وقت بخیر
بنده در یک مجتمع مسکونی ۳۳ واحدی زندگی می کنم که مدتی است از طرف اهالی بعنوان مدیر ساختمان منصوب شدم . موظف شدم با جمع آوری مبلغی معین به عنوان شارژ ماهیانه به خدمات دهی ساختمان و رفع خرابیها بپردازم و در جلسه مقرر شد دستمزدی نیز به اینجانب پرداخت شود ولی مبلغ آن مشخص نشد . جمع کردن مجدد اهالی با توجه به شغل انها و شیفت کاری و تداخل اینکه بعضی ها سرکارند و بعضی ها در منزل و یا بعضی ها خارج از منزل هستند ، صحبت کردن در این باره مشکل به نظر می رسدو از مدیر قبلی نیز هیچ پولی بابت پس انداز و صندوق ساختمان به اینجانب پرداخت نشد.
اکنون که من مدیر شدم هم تمام خسارتها را رفع کرده آسانسور را بیمه کردم که قبلا بیمه نبود واحدها مجتمع را بیمه آتش سوزی کردم ( آنهایی که مایل بودند ) و ...و صندوق ساختمان اکنون پس انداز هم دارد .
آیا من مجاز هستم از مبالغ دریافتی بابت شارژ ساختمان برای خود مبلغی متعارف بردارم و یا نه ؟ و اگر مجازم ، می توانم در حدود ۲۰۰ هزار و یا ۲۵۰ هزار تومان در ماه بردارم ؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدیر ساختمان مستقیم از طرف ساکنین انتخاب شود و هیچ گونه قرار دادی منوط به حق الزحمه بین ایشان تنظیم نشود  و فقط صورتجلسه انتخاب مدیر تهیه شود مدیر ساختمان قانونا مجاز به برداشت هیچ گونه مبلغی  تحت هیچ عنوانی نبوده و نیست.

با سلام چنانچه توافق به برداشت شده بایستی موضوع را صورتجلسه نموده و با اطلاع ساکنین این کار را انجام دهید.