تاسیس شرکت با مسئولیت محدود با یک مدیر عامل و یک سهام دار امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۴ #80832

با سلام

۱. آیا تاسیس شرکت با مسئولیت محدود فقط با یک نفر به عنوان مدیر عامل و یک نفر به عنوان سهام دار عادی امکان پذیر است یا حتما بایستی نفر دوم نیز عضو هیئت مدیره باشد؟ (با توجه به شرایط دشوار گرفتن گواهی عدم سو پیشینه برای اعضای هیئت مدیره)

۲. در صورتی که این امکان فراهم باشد، آیا می توان برای سهام دار عادی نیز حق امضا درنظر گرفت یا فقط اعضای هیئت مدیره قادرند این اختیار را داشته باشند؟

۳. در سامانه ثبت نام حتما بایستی نفر مدیر عامل به عنوان سهام دار نیز ثبت گردد یا فقط همان ثبت به عنوان مدیرعاملی ،سهام داری شرکت را نیز میرساند؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی حداقل ۲ نفر سهامدار داشته باشید .