ما چگونه میتوانیم جلوی او را بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #80806676

پدر من بخاطر اختلافی که با من و خواهرم و دیگر برادرم دارد سعی میکند که تمامی پول و اموالی که دارد هر طور که شده خرج کند تا به قول خودش چیزی به ما ارث نرسد ما چگونه میتوانیم جلوی او را بگیریم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچگونه نمیتوانید جلوی ایشان را بگیرید بدلیل اینکه ایشان مختار در تصرف و خرج نمودن اموال خویش است .

سلام
ایشان اختیار اموال خود را دارا میباشند و میتوانند هر تصمیمی نسبت به ان اتخاذ نمایندلذا به نظر امکان ممانعت از اقدامات ایشان را ندارید

سلام
با توجه به قاعده تسلیط، ایشان مالکیت تام بر اموال خود داشته و هرگونه دخل و تصرفی که بخواهند می‌توامند در آن نماید و شما نمی‌توانید مانع ایشان شوید

سلام
افراد تا وقتی در قید حیات هستند نسبت به مایملک خود اختبار هر گونه تصرف و اقدامی را دارند و کسی نمی تواند از آن ممانعت کند با توجه به اینکه پدر شما زحمات فراوان در رشد و شکوفایی شما نموده است تلاش کنید با مهربانی و عطوفت و از در رفع کدورت برآیید و ببینید مشکل و ناراحتی ایشان دقیقا چه چیز می باشد و در جهت رفع آن گام بردارید.

سلام. هر شخص ازاد و مستقل است در دارایی خود هر نوع تصرفی بکند. ایشان مالک اموال خودشان است و اختیار خرج کردن ان با او هستش نه کس دیگر.. بنابراین شما کاری قانونا و عرفا و شرعا نمیتوانید بکنید