آیا استشهاد توانایی ترجمه شدن به زبان دیگری دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۶۴ #80790815

با سلام،
من برای ادامه تحصیل از کشور ایتالیا پذیرش گرفتم. برای بورسیه دانشگاه، گفته شده که باید مدارک مالی (حقوق سالیانه) و مسکونی (سند یا اقرارنامه که خانه‌ای ندارد) سرپرست ترجمه و ارائه گردد. سرپرست به صورت پیشفرض پدر در نظر گرفته می‌شود مگر اینکه فوت کرده باشند (که باید برگه فوت نیز ترجمه شود) یا طلاق گرفته باشند (که طلاق نامه ترجمه شود) یا ناپدید شده باشند (که برگه عدم موجودیت ایشان باید ترجمه گردد) که در این صورت مادر سرپرست اعلام می‌شود.
با توجه به اینکه پدر و مادر من جدا از هم زندگی می‌کنند (طلاق نگرفته‌اند) و من با مادر زندگی می‌کنم و به پدر هیچگونه دسترسی‌ای ندارم، آیا می‌توان جهت معرفی سرپرستی مادر، از استشهاد استفاده کرد مبنی بر اینکه سال‌ها است که پدر در خانواده نیست؟ و اینکه آیا استشهاد قابلیت ترجمه و مورد تایید وزارت دادگستری و امور خارجه می‌باشد؟
تشکر

مشاوره حقوقی مهاجرت تحصیلی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله توسط ترجمه رسمیه امکان دارد

سلام توسط ترجمه رسمی بله

با سلام

قابل ترجمه میباشد و جهت گواهی ترجمه از طریق کنسولگری اقدام به عمل رسانید.

سلام و درود قابل ترجمه می باشد

با سلام ،بله قابل ترجمه است

سلام
بله ترجمه می‌شود

با سلام و احترام

اگر استشهادیه در دفتر خانه اسناد رسمی ثبت شده باشد قابل ترجمه است.