دلیل دعوت هر دو طرف برای رسیدگی تجدیدنظر چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۷ #80772048

با سلام

اینجانب حدودا ۳ سال پیش گواهی نشوز همسرم را از واحد اجرای احکام شعبه دریافت نمودم.
هم اکنون همسرم درخواست التزام به تهیه مسکن جداگانه داده است.
و میگوید من در منزلی که اینجانب از برادرم اجاره نموده ام زندگی نمیکند.
و پس از صدور گواهی نشور ۲ ماهی تمکین نموده و گواهی نشوز اعتباری ندارد و منزلی دیگر میخواهد،چرا که آن ملک وراثی میباشد.
حتی بعد از صدور گواهی نشوز، اینجانب اظهار نامه ای برای ایشان ارسال نمودم و خواستار بازگشت ایشان شدم ولی ایشان اظهارنامه ای ارسال نمود که حاضر به بازگشت نمی باشد،دادگاه بدوی درخواست ایشان را رد نمودند.

ولی تجدید نظر جلسه رسیدگی گذاشته و هر دو طرف را دعوت نموده است.

دلیل چیست؟

با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای استماع اظهارات طرفین دادگاه لازم دانسته است حضور پیدا کنید .

سلام جلسه رسیدگی باید با ابلاغ به هر دو طرف پرونده تشکیل گردد تا هم اصل تناظر رعایت گردد و هم حقی از دیگری ضایع نشود .

دلیل دعوت طرفین دعوی پرونده . کشف حقیقت و احراز واقع و پاسخ به ابهامات پرونده است

با سلام و احترام
دادگاه حضور طرفین را لازم تشخیص داده است

تشکیل جلسه تجدید نظر برای اخذ دفاعیات و توضیحات طرفین دعواست.

دادگاه تجدید نظر ادعای نشوز و درخواست تمکین و ادعای مهیا بودن منزل مسکونی معد زندگی مشترک
توضیحات و حضور طرفین را ضروری دیده و طرفین را دعوت به دادرسی نموده است.