جهت توقیف آیا قابل پیگیری و پس گرفتن اموال هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۹ #80766191

باسلام
فردی که اموال زیادی دارد و دوماه قبل از رسیدن موعد چکهایش اموال و املاکش را بفروشد و چکهایش برگشت بخورد و مالی دیگر بنامش نباشه

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با اثبات صوری بودن انتقال امکان طرح دعوی و ابطال انتقالات موجود میباشد .

با احترام اگر بتوانید صوری بودن معامله را ثابت کنید امکان ابطال معاملات وجود دارد

بادرودوسلام درصورت اثبات صوری بودن معامله امکان ابطال وجوددارد.

اگر بتوانید ثابت کنید انتقال اموالش به صورت صوری و به قصد فرار از دین بوده معاملات قابل ابطال است که نیاز به دلیل داشته و کاری سخت است.لیکن پس از سر رسید چکها و عدم پرداخت بدهی و اثبات انتقالات صورت گرفته دیگر اعسار وی پذیرفته نخواهد شد

با اثبات صوری بودن معامله امکان بطلان آن وجود دارد

سلام در صورتی که بتوانید صوری بودن معالمه را ثابت کنید امکان ابطال معاملات وجود دارد

با سلام، خیر قابل پیگیری نمی باشد چون اموال قبل از حکم منتقل شده است