چطور میتونم با توجه به این که فاقد هر گونه سابقه کیفری هستم؛ تبدیل مجازات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۶۷ #80748849

در جرمی که برای من در نظر گرفته شده کلاه برداری هستش از نوع رایانه ای هستش که متاسفانه من قربانی این روش فیشینگ شدم و از حسابم سو استفاده شده و الان چون مجرم اصلی نیست منو گیر انداختن و سه شرط جرم برای من فقط ۱ موردش هستش که مورد عنصر قانونی هستش ولی دو عنصر دیگش نیست و جرم ناقص هستش ولی یک قاضی برای مبلغ ۱ میلیون تومن ۶ ماه حبس داده و ۲ میلیون به حساب دولت و نصفشو به حساب شخص شاکی حالا سوال اینه که چطور میتونم بعد از حکم تجدید نظر اگر محکوم شدم چطور میتونم با توجه به این که فاقد هر گونه سابقه کیفری و یا هر چیزی دیگه و حسن رفتار محلیت و همکاری لازم با پلیس هستم تبدیل جرم بگیرم یا تعلیق جرم
.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در زمان اجرای حکم تقاضای تخفیف .تعلیق..به قاضی اجرای احکام دهید لذا نداشتن سوئی پیشینه ‌کیفری به شما کمک خواهد شد موفق باشید

میتوانید با اظهاراتی که فرمودید تقاضای تخفیف بدهید و یا از شاکی خود رضایت اخذ کنید.

باتوجه به عدم سوء سابقه و حسن رفتار و ... میتوانید تقاضای تخفیف و تعلیق و ... بدهید

تقاضای تخفیف دهید و در صورت امکان از شاکی خود رضایت اخذ نمایید.

سلام شما در مرحله اجرای حکم با اشاره به مواردی که فرمودید میتوانید درخواست خود را مطرح کنید

اظهارات شما تناقض دارد همکاری با پلیس با ادعای بی گناهی

با سلام پس از اینکه پرونده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شد می‌توانید طی درخواستی به استناد همین مواردی که فرمودید درخواست تبدیل و یا حتی تعلیق مجازات بدهید