رفع مسدود شدن حساب بانکی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۶ #80709231

سلام
من و دوستم از سایت دیوار شارژ ایرانسل خریدیم که متاسفانه دزدی بود و حساب بانکی ما مسدود شد و متاسفانه ما در مشهد و دادگاه و مدعی در کرج هستند دوستم به کرج رفت و با پرداخت مبلغی رضایت طرف رو گرفتیم و طبق گفته منشی قاضی حساب نهایت تا ده روز باز خواهد شد ولی متاسفانه یک ماه گذشته ولی خبری نیست و حساب همچنان مسدود و تلفن دادگاه هم همیشه مشغول هست و جواب نمیدن.
سوال من اینه آیا حساب بعد از گرفتن رضایت از طرف دادگاه باز خواهد شد و روال کار طولانی هست یا ما باید کاری انجام میدادیم و چون فعلا امکان رفتن به کرج نداریم میشود از راه دور کاری کرد
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

سوالتونو دقیق مطرح کنید شاکی چه شکایتی مطرح کرده؟ و بر چه اساس حساب شما مسدود شد؟

شما وقتی اقدام به گرفتن رضایت از شاکی میکنید یا باید رضایت در دادگاه باشه یا در دفترخانه اسناد رسمی والا در محکمه مورد پذیرش نمیباشد

قبل از اینکه قرار جلب به دادرسی براتون صادر بشه اقدام کنید و شاکیو به دادگاه هدایت کنید تاگذشت و انصرافش از شکایتو کتبا اعلام کنند

وچنانچه قرار جلب به دادرسی صادر شده باشه و پرونده از دادسرا به دادگاه ارجاع داده شده باشه کار کمی سخت تر میشه و لذا به همراه شاکی باید به محکمه برید و ایشون اعلام کنند که سوء تفاهم شده تا رای محکومیت براتون صادر نشه
سپس در هر دو مرحله باید از دادگاه دستور رفع انسداد حسابتونو بگیرید و ببرید بانک مربوطه