آیا نحوه پرداخت اجرت المثل به حساب شخص صحیح می باشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۵ #80705544

سلام عرض وادب
خانم بنده از طریق اجرائیات ثبت کلیه حساب های اینجانب را مسدود و بلوکه کرده بنده ماهی ۵ میلیون به حساب خانم واریز میکنم و در رسید بانکی بابت را ( اجرت المثل ) قید میکنم
آیا این واریزی از مهریه حساب و کم میشود؟
ممنون از تیم محترم بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پرداختی ها ازمهریه یا صداق کسر می شود.

بااحترام
شما باید مبلغی را که اعلام نمودند واریز نمایید مگر اینکه به دادگاه اعلام دارید بقیه برای مهریه است

پرداختی های شما از مهریه کسر خواهد شد

سلام و ارادت
در رسید بانکی بابت مهریه بنویسید .

خیر مهریه و اجرت المثل و نفقه سه مفهوم و حق جداگانه هستند و پرداخت هریک به حساب دیگری منظور نخواهد شد.

درود
اجرت المثل جدا از مهریه است در واریزی های جدید عنوان را تغییر دهید.

سلام
اگه براساس حکم دادگاه محکوم شدید به پرداخت اجرت المثل که دیگه بابت مهریه حساب نمیشه.
در غیراینصورت بابت مهریه میتوانید حساب کنید.