چگونه ثابت کنم در کلاهبرداری مشارکت نداشتم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۲۰ #80703235

با سلام
خسته نباشید
کمکم کنید
سال گذشته از برنامه دیوار یک آگهی رو برداشتم زده بود خریدار پسته گفت پسته برا صادرات به عراق میخوام من هم یک فروشنده که از تلگرام سه چهار ماه بود باهاش آشنا شده بودم رو بهش معرفی کردم
شماره خریدار رو دادم به فروشنده و خودشون کارای معامله اعم از قیمت نحوه ی تحویل بار و ....صحبت کردن
و فروشنده بار رو تحویل داده و چند فقره چک گرفته که هیچکدوم وصول نشده که من هم نه پای معامله بودم نه ضمانت خریدار رو گردم نه چک دادم نه سفته و نه یک ریال پول گرفتم و نه اصلا دیدمشون و نه میشناسم و هیچ ارتباطی هم از انتشار آگهی به قبل باهاشون نداشتم و برای من هیچ ابلاغیه ای نیومده حکم جلبم صادر شده و الان سند آزاد هستم دادگاهی نشدم ولی برام حکم زده مشارکت در کلاهبرداری
میخواستم بدونم نقش من این وسط که هیچ کاری نکردم چی هست؟؟ تورو خدا جواب بدین
خدا شاهده یک ریال حروم نخوردم و پام هنوز به کلانتری باز نشده بود
بخدا دارم دیوانه میشم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست جزئیات بیشتری از پرونده شما مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان اظهار نظر دقیق نمود .اما مناسب ترین راه ارائه ی ادله ی کافی و تنظیم لایحه ای مستدل جهت دفاع از خود میباشد.

باسلام. ببینید بزرگوار دادگاه هیچ وقت بیهوده حکم بر علیه کسی صادر نمی کند تا زمانی که خلاف آن ثابت شود.
احتمالا در شکایت مطروحه اتهام اجیر کننده به شما وارد شده و بایستی در دادگاه از خود دفاع کنید.(با در دست داشتن شواهد و مدارک) در آخر نیز پیشنهاد به مشاوره تلفنی میکنم.

زمانی برای شما حکم جلب صادر می شود که در دادسرا به اتهام شما رسیدگی شده باشد، باید پرونده ی شما در دادسرا توسط خودتان یا وکیل شما مطالعه شود تا به صورت دقیق مشخص شود اتهام شما چیست