طرح دعاوی های متعدد مشمول عسر و حرج میشه؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۱۱ #80683564

با سلام به وکلا محترم؛زوجه تمکین نکنه ایا به دلیل طرح دعوی های متعدد(مهریه و تمکین و ازدواج مجدد)،جز عسر و حرج زوجه برای طلاق می باشد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .موارد مذکور عسروحرج نیست.....

سلام خیر عسر و حرج محسوب نمیشود

در مورد مهریه و تمکین عسر و حرج موضوعیت ندارد ...

خیر برای مهریه و تمکین پاسخ منفیست لیکن ازدواج مجدد زمانی مثبت عسر و حرج هست ک بدون اذن دادگاه باشد و می‌تواند دلیلی برای طلاق واقع شود

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ازدواج مجدد بدون جواز دادگاه باشد از موارد عسر و حرج است و امکان طلاق وجود دارد.

سلام و احترام
مهریه و تمکین که ارتباطی به عسر و حرج زوجه ندارد. ازدواج مجدد اگر بدون اذن دادگاه باشد، در شرایطی بله میتواند از مصادیق عسر و حرج محسوب شود.

باسلام، بستگی به شرایط دارد