چه مدارکی برای ثبت رسمی ازدواج موقت لازم است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹,۵۹۱ #80672119

سلام
برای ثبت محضری ازدواج موقت در صورتی که دوشیزه نیستم اما قبلا ازدواج نکردم چه مدارکی لازمه به دفترخانه ی رسمی برای عقد ارائه کنم؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک هویتی و عکس همچنین در صورت باکره بودن اذن پدر الزامیست

بنام خدا،مدارک شناسایی + عکس همراه خود داشته باشید.

مدارک شناسایی همراه با عکس

با سلام، باید همراه مدارک شناسایی با عکس به دفتر خانه بروید

سلام مدارک شناسایی همراه با عکس

عقد موقت قابل ثبت رسمی نبوده و تنها در دفترخانه ثبت ازدواج به موجب گواهی سردفتر تایید میگردد . شما به اتفاق آقایی که قصد ازدواج دارید به دفترخانه ازدواج مراجعه نموده و با ذکر عدم باکره بودن خود تقاضای جاری شدن صیغه موقت را بنمایید .

سلام دوقطعه عکس زوجین/کپی واصل شناسنامه زوجین واینکه نامه پزشک قانونی یا پزشک زنان هم بگیربد محض احتیاط که بگید که باکره نیستید.