آیا شهادت همکاران همسرم پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۷ #80666310

در پی آزار و اذیتی که از خصی میشدیم که مارمند بانک بود همسرم رفته بود محل کارش یعنی بانک چون تنها آدرسی که از ایشون داریم اونجاست
رفته بود دست داده بود منتظر مومد بود کارش انجام بده و بعد دم در بانک بدون تهدید و فحاشی با ایشون صحبت کرده بود و خواسته بود مزاحمت ایجاد نکنه
ایشون رفتن شکایت کردن که همسرم به ایشون فحاشی کرده و در محل کارشون ابروشونو پیش همکاراش برده
خواستم بودنم با توجه به اینکه همسرم هیچ خبطی نکردن امکان اینکه از همکاراش بخواد شهادت دروغ بدن هست؟
بانک میتونه فیلمای دوربین
مداربستشو تو اون زمان حذف کنه؟
هیچ دعوا نزاعی اتفاق نیوفته ...
چطور میشه ثابت کرد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه درگیری اتفاق افتاده باشد فیلم دوربین مدار بسته بانک آن را ضبط نموده است
همچنین در چنین مواردی به علت حساسیت موضوع در صورت بروز درگیری با ۱۱۰ تماس گرفته می شود...
شهود نیز به نظر بعید میاید به دروغ شهادت دهند

سلام از بازپرس بخواهید تا فیلم دوربین مداربسته را بازبینی نماید . در خصوص شهادت همکاران شاکی ، امکان جرح ایشان وجود دارد . هم چنین با چند سوال متنوع در جلسه رسیدگی از شهود ، ممکن است بتوان اعتبار شهادت ایشان را هم مخدوش نمود .

با درود فراوان
مدعی باید ادعایش را اثبات نماید نه شما .
فیلم موجود است و بانک فیلم را پاک نخواهد کرد .
شهادت دروغ نیز جرم است و همکاران ایشضان بعید بنظر میرسد که شهادت بدهند .