اعسار از هزینه دادرسی، آیا توسط دادگاه قبول می‌شود یا ممکن است قاضی ایراد بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۴۶ #80653215

با سلام. من می‌خواهم دادخواست استرداد جهیزیه بدهم همراه با تامین خواسته، اگر در دادخواست ادعای اعسار از هزینه دادرسی داشته باشم آیا توسط دادگاه قبول می‌شود یا ممکن است قاضی ایراد بگیرد که چگونه هزینه دادرسی را نداری اما هزینه تامین خواسته را میتوانی پرداخت کنی؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بسته به مبلغ هزینه دادرسی، شهود تعرفه شده ، وضعیت شغلی و اجتماعی شما و دفاع طرف مقابل دارد.
که با بررسی دادگاه نهایتا تصمیم گیری خواهد شد.

با سلام
اگر مقوم به پنجاه و یک میلیون ریال بکنید و تو شورای حل اختلاف مطرح شود مبلغ ناچیزی میشود و اعسار دیگر معنایی ندارد

توسط دادگاه قبول می‌شود مشروط بر اینکه با ارائه شاهدانی مدعای خود را ثابت کنید
در ضمن آن دغدغه دیگر شما هم بی مورد است

بستگی به مبلغ هزینه دادرسی و شغل و درامد شما خواهد داشت