با این اوصاف، آیا زنا اثبات میگردد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۲ #80645813

سلام خسته نباشید
من تو اینستا همسرم بیش از ۱۰ ها با خانم ها مختلف پیدا کردم که چت عاشقانه کرده و تو یکی از چتها با خانم که همسرشون فوت شد از روابط نامشروع و نوع لباس زیر حرف زده و قرار شب که خانم ببره گذشته بودن و با خانم دیگه گفته بود این هفته بیا و دلم میخواد بیای تو اشپز خونه و غذا واسم بپزی و منم تو رو و..‌‌
من شکایت کردم زنا محسنه ایا اثبات میشه و اگر رد شه من مجرم میشم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر
رابطه نامشروع محسوب می‌شود

اثبات زنای محصنه تقریبا محال است در خصوص مورد شما نهایتا روابط نامشروع ثابت میشود

سلام . با اسکرین شات چت ها و قرائن و دلایل دیگر می توانید شکایت رابطه نامشروع بکنید

دادخواست یمبنی بر روابط نامشروع تقدیم کنید تا بارمسئولیتی کمتری متوجه شما باشد

با سلام
خیر زنا محسوب نمیشود
در این روابط در صورت اثبات ، رابطه نامشروع بوده و مجازات ان شلاق خواهد بود

با سلام با این اوصاف جرم زنا محالا اثبات نخواهد گردید.ممکن است در حد رابطه نامشروع که مجازات شلاق تعزیری دارد مجازات گردد.

بسمه تعالی : فرض مذکور هیچ گونه زنا یا مواردی در این باب به اثبات نخواهد رسید و در صورت شکایت شما و قطعیت عنوان اتهامی زنا به همسرتان و عدم اثبات زنا ، همسرتان میتواند حد اسلامی را که ۷۰ ضربه شلاق است بر شما جاری نماید. لذا بنده حقیر، پیشنهادم این است که عنوان اتهامی را از زنا به روابط نامشروع تغییر دهید تا در صورت عدم اثبات مشکلی برای شما پیش نیاید ( مطلب فوق بر اساس احکام اسلالمی و فقه تشیع تقدیم گردیده )