اثبات اهانت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #80621956

با سلام. احدی از همسایگان مدام در مشاعات به من اهانت می کند و این کار را در خلوت انجام می دهد و در زمان خودش آنرا انکار می کند. تصمیم گرفتم هر موقع در مشاعات هستم دوربین ضبط موبایلم را روشن نگه دارم و آن را کنار بدنم نگه دارم. دقیقا همان روز فرد اهانت کرد و صدای آن ضبط شد و فیلم دوربین مدار بسته (بدون صدا) را هم دارم. از ایشان شکایت کردم و در جلسه بازپرسی اعلام کردم که شاهدی ندارم اما فیلم دارم. بازپرس نوشت و قرار است که رسیدگی شود. اگر نتوانم اثبات کنم یا به هر دلیلی شرایط ممکن است در نهایت به گونه ای شود که طرف محکوم نشده و موضوع اعاده حیثیت را مطرح کند و من در نهایت محکوم بشوم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اعاده حیثیت اصولا به نتیجه نمی‌رسد

با سلام
شضما بایستی برای دفاع از خود حداقی یک یا دو شاهد به دادگاه معرفی نمایید زیرا صدای ضبط شده به تنهایی فاقد اعتبار قانونی است مگر اینکه فرد خود طی اظهاراتش اقرار صریح یا ضمنی بر کردار د اعمال خویش نماید که با علم قاضی قابل اثبات خواهد شد و در نهایت میتوانید به اتیان سوگند به قرآن کریم درخواست بدهید .

خیرمشکلی برایتان ایجادنمیشوداگر درفیلم مشخص باشد

سلام امکان اثبات اتهام اهانت زیادهست در صورت عدم احراز جرم بودن هم اعاده حیثیت امری تاحدی امکان ناپذیر می باشد.

خیر جای نگرانی نیست اعاده حیثیت به راحتی قابل اثبات نیست