آیا می توان یک مقاله در ژورنال خارجی را به علت استفاده از کدهای نرم افزاری که غیر مجاز تهیه شدند از آن ژورنال خارج کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۰ #80615191

من کد های نرم افزاری خودم را به شخصی داده ام و ایشان با استفاده از کد های من مقاله ای در ژورنال خارجی چاپ کرده است من میخواهم از ایشان شکایت کنم.
خواستم بدانم جزای ایشان در صورت اثبات جرم چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض ادب و احترام
همانگونه که می دانید ژورنالها به سه دسته تقسیم می شوند
دسته اول مقالات معتبر که دارای ایندکس Science Direct هستن
دسته دوم مقالات نیمه معتبر که فقط index اینترنتی دارن
دسته سوم مقالات محلی (کشوری) که اصلا ارزش علمی ندارن
بعنوان مثال فقط دو ژورنال در ایران جزو دسته اول هستن

از دیدگاه آکادمیک دسته اول مورد تایید هست و بر همین مبنا مدرک دکتری یا تبدیل استادیار به استاد تمام نیاز به چاپ دو مقاله و بیشتر در دسته اول دارد.

حال اگر جزو دسته اول است شما به ژورنال اول ایمیل میزنید و استناد خود را ارایه می دهید و درصورت تایید صحت و سقم مدارک، اسم فرد به لیست پلاگاریزم (دزدی ادبی) میرود و دیگر آبرویی در جهان آکادمیک ندارد و شما با گرفتن تاییدیه ژورنال منتشر کننده اثر مبنی بر دزدی ادبی و ترجمه آن در ساختمان سه کنسوگری طی یک دادخواست ایشان را محکوم به جریمه نقدی و حبس می کنید
و اگر از مقالات دسته دوم و سوم است که اصلا فقط ارزش کاغذ ساندویج رادارد و بدرد پوز دادن آدمهای بیسواد می یاشد و قابل پیگیری نیست.
متشکرم
دکتر حشمدار