میتواند ماشین را رفع توقیف کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۷ #80595259

سلام
من ماشین شوهرمو توقیف کرد ۴ ماه پیش . بعد امروز پیغام داده گفته که فقط پلاک اون ماشبن به اسم خودمه و سند ماشین به اسم کس دیگه ای هست و اون شخص میخاد ماشینو از پارکینگ دربیاره

اگر ماشین به اسم شوهرم نیست پس چجوری دستور توقیف دادن؟
میسه همچین چیزی مثلا پلاک فقط به اسم شوهرم باسه اما خوده ماشین به اسم کس دیگه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.امکان دارد قبلا به قولنامه ایی فروخته شده باشد لکن شخص ثالث تا زمانی که دادخواست اعتراض نداده و رسیدگی نشده امکان رفع توقیف را ندارد.

خیر امکان خروج خودرو از پارکینگ رو ندارند، به این دلیل که پلاک خودرو موخر به تنظیم سند رسمی میباشد، پلاک خودرو به نام همسر شما ، احتمالا بیمه نامه و معاینه فنی که به نام ایشان باشد همگی اماره ی مالکیت است

در صورتی که ثابت شود خودرو برای شخص ثالث است رفع توقیف صورت خواهد گرفت

بله در صورتیکه سند ماشین ب اسم کسی دیگه باشه میتونه با اعتراض شخص ثالث(صاحب سند ماشین)رفع توقیف بشه

باسلام شخص ثالث طی دادخواست اعتراض ثالث میباست علیه شما و همسرتان طرح دعوی نماید پس از ارائه مستندات و واقعی بودن معامله ب تشخیص قاضی بر مبنای پرداخت ثمن معامله قبل از توقیف خودرو حکم بر رفع توقیف صادر خواهد کرد در غیر اینصورت رفع توقیف نخواهد شد

باسلام واحترام...خیر چنین چیزی امکان ندارد

بله احتمالا قبلا با مبایعه نامه عادی فروخته باشه و تا زمانیکه شخص ثالث به موجب دادخواست جداگانه دعوی اعتراض ثالث نداده توقیف پابرجاست